dissabte, 12 de febrer del 2011

Tulips


Amb elles et pots perdre en cotxe, pujar una muntanya amb unes bambes qualsevols, i caure tres vegades de cul. Pots fer el primer brindis de la nit amb un gintònic i creure que demà l’Espanyol guanyarà al Madrid…per què no? Pots emprovar-te samarretes que vénen d’un altre continent, i comprovar que afavoreixen molt. Amb elles pots fer una calçotada a Castellterçol, i disfressar-te d’insecte, d’As o de noia medieval per carnaval. Pots apropar-te a l’estiu i votar per la destinació de preferència, i pots mocar-te tots els llocs on vulguis. Pots fer ganyotes, imitacions, i mil fotos. Amb elles pots pujar una damunt de l’altra i caure al terra de la sala d’estar. Pots compartir notes musicals que creuen l’oceà i veure com el Bisbal menja Nocilla. Pots ballar la primera cançó de la nit, per molt que no acabi d‘agradar. Amb elles pots anar fins a Gràcia i intentar trobar un bar que està en un carrer perpendicular al mar, i no paral•lel. Pots fer que et creixi una barba, i anar a un Mediterráneo sense fum. Pots no oír ná, però sentir-ho tot. Pots enviar tants petons com vulguis i que arribin a l’instant. Pots fer que "la mala hòstia del dia" s’esfumi, i que esclati en riures. Amb elles pots sentir-te a prop tot i estar a 5871 quilòmetres.


3 comentaris:

martona ha dit...

:) m'encantes brug! Nit emblemàtica, gràcies també a la teva presència gintoniquera i a les teves cançons discotequeres. avui dormiré amb el teu regalet :)!
Petò oceànic!

Anònim ha dit...

adaaaaa!! com se't troba a faltar! m'acabo de llevar amb el waka waka al cap i he anat a esmorzar amb samarreta d'universitària americana.
muà!
signo berta encara que no caldria, però és que no sé comentar amb cap altre identitat que no sigui anònim :S

Anònim ha dit...

puf...tu riu, tu riu, però estic que no m'aguanto! crec que carregaré forces menjant nocilla amb en bisbalín...:)!
un petonetnetnet!...avui tots a animar...!